Designa Køkken

Køkkener til alle

Designa Køkken Køge tilbyder moderne løsninger til både køkken, bad, bryggers og garderober.  

Vores kunder er typisk i gang med at renovere deres nuværende eller kommende hjem. Som regel booker kunderne os via vores hjemmeside, og derefter tager vi en snak om design og materialer. En af vores medarbejdere kommer ud til kunden og måler op. Så tegner vi efter kundens ønsker.  

Derved skulle vi gerne have ramt et køkken, et bryggers eller et bad, som er i nærheden af det, som kunden havde forestillet sig. Dernæst inviterer vi kunden tilbage i butikken, hvor vi gennemgår det hele fra A til Z. Det er også her, at vi kan ændre på farver og materialevalg, hvis kunden for eksempel hellere vil have en anden bordplade. Når design og materialer ligger fast, kan vi foretage en beregning og sende et tilbud.  

Vi kan stå for hele renoveringsprojektet via vores faste samarbejdspartnere eller levere materialerne, enten samlet eller usamlet.  

Samme medarbejder følger kunden

Vi skiller os ud ved, at det altid er den samme medarbejder, der følger projektet til dørs. Dertil har vi nogle unikke leverandører, der kan lave skræddersyede løsninger uden for standardsortimentet. Vi kan derfor levere alt lige fra de helt billige løsninger til projektbyggerier eller udlejning og så til det helt eksklusive lækre drømmekøkken. 

Vores kunder er generelt enormt tilfredse med vores produkt og serviceniveau, hvilket de tilkendegiver tydeligt for eksempel på Trustpilot. Det ligger dybt i os, at kunden skal være tilfreds, og vi yder altid en ekstra indsats, når der er behov for det.   

»Vi er med i HB Køges erhvervsnetværk, fordi vi er gamle Køgedrenge og fans, der stod i vores unge dage og heppede på holdet. Jeg kan godt lide det lokale tilhørsforhold, og at man derigennem kan lære andre erhvervsdrivende at kende,« siger René Bo Jacobsen, partner i Designa Køkken Køge. 

Tags: Køkken

Skriv et svar