Verdensomspændende eksperter i stregkoder

Delfi Technologies har specialiseret sig i softwareløsninger inden for stregkoder og printløsninger. Løsninger som bruges over hele verden.

Det hele begyndte tilbage i 1988, og nu har Køge-virksomheden Delfi Technologies kontorer i seks lande og beskæftiger 110 medarbejdere. Medarbejdere som hver dag arbejder på at udvikle de bedste løsninger til kunderne, som repræsenterer en bred vifte af brancher. Lige fra den lille håndværker virksomhed til detailhandlen og sundhedssektoren.

”Fleksibilitet er et nøgleord for os. Vi vil gå langt for at udvikle den bedste løsning for kunden, og ofte så udvikler vi også den specifikke løsning i samarbejde med kunden. Vi er nysgerrige og forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til kunderne: Vi laver selv software og sælger hardware,” siger Caroline Hagen, CMO hos Delfi Technologies.

Meget af udviklingen foregår i Køge i tæt samarbejde med afdelingerne i Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Eksempler på Delfi Technologies produkter finder man blandt andet i det danske sygehusvæsen, hvor man bliver udstyret med et patientarmbånd med stregkode, når man bliver indlagt. Her bruges der blandt andet labelprintere og stregkodescannere. Et andet eksempel er de elektroniske hyldeforkanter, som du møder i mange danske supermarkeder.

”Det er gode eksempler på innovative løsninger, som fremmer konkurrencedygtigheden og gør hverdagen meget nemmere for de ansatte, som sparer tid,” siger Caroline Hagen.

Tags: Software