Danske spil

Historien om Danske spil startede i 1949 hos idrætsorganisationer i Danmark, som ønskede flere penge til foreningslivet og eliteidrætten ved tipsspil, hvor overskuddet kunne støtte lokalsporten og foreningslivet. Siden da har vi hos Oddset og Danske Spil taget ansvaret for at vise vejen til at drive spillevirksomhed på ordentlig og ansvarlig vis.

Som spillevirksomhed etableret af idrætsfolk i lokale foreninger, er det derfor givende og værdiskabende at være en del af lokalt forankrede erhvervsnetværk som eksempelvis NETVÆRKET i HB Køge. Det er gennem vores relationer som disse, at vi lykkes med at støtte op om lokalfodbold, og især i HB Køge er vi engagerede i i kraft af deres imponerende kvindefodboldhold, som repræsenterer toppen af dansk kvindefodbold.

HB Køge er en flagskibsklub og fyrtårn inden for dansk kvindefodbold, og klubben er ’typisk dansk’ med et enormt stort lokalt opland og følgeskab og engagerede, lokale ildsjæle og fodboldentusiaster. Alt sammen noget, der taler lige ind i vores seneste kampagne med ’Det er typisk dansk’, som netop tager udgangspunkt i, at sport fungerer som en samlende kraft for fællesskabet – også lokalt.

I HB Køges erhvervsnetværk er vi partner med en åben dialog med klubben, de øvrige erhvervspartnere og medlemmerne, hvor vi gerne står til rådighed for at fortælle mere om Danske Spil og Oddset og vores initiativer med social ansvarlighed. Samtidig giver netværk som dette os en lokal tilstedeværelse og synlighed, der understøtter vores opbakning til lokale klubber.

Sponsorater og partnerskaber som disse er givende for både os, for klubben, for medlemmerne, for spillerne og for lokalområdet på en måde, som er mindst lige så afgørende for os som TV-eksponering. Vi vil være dér, hvor danskerne er. Med relationer som dette skaber vi en tættere involvering dér, hvor fodbolden er – ude hos klubberne, hos tilskuerne og hos spillerne. Det er lokal repræsentation og forankring, vi er enormt stolte af.

Hos Danske Spil og Oddset driver vi en ansvarlig forretning og ansvarligt spil – samtidig med, at vi giver et ekstra lag på underholdningen.

Spil på HB Køge (k) hos Oddset.

Tags: Spil

Skriv et svar