Danske Bank

Finansiel strategisk sparring for virksomheder 

Danske Bank Erhverv Syd og Vestsjælland tilbyder finansielle ydelser og rådgivning til alle brancher.  

Vi er med hele vejen! 

Virksomheder udvikler sig, og hver dag træffes svære beslutninger. Vi har som bank hjulpet virksomheder med at nå deres ambitioner. 

Vores lokale erhvervsrådgiveres finansielle rådgivning tager altid udgangspunkt i din virksomheds situation og behov, så I får et godt grundlag for at træffe beslutninger. 

Vores eksperter med dybere indsigt på specialområder understøtter din virksomheds beslutning inden for eksempelvis finansiering, investering, generationsskifte, virksomhedens medarbejdere, ESG/bæredygtighed og meget mere.  

Uanset hvor din virksomhed står i dag eller er på vej hen, tilbyder vi finansiel rådgivning og strategisk sparring. Hver dag hjælper vi vores kunder med finansiering, lige fra løsninger til enkeltmandsvirksomheder til store lokale virksomheder. 

Selvom din virksomhed ikke er født grøn, kan den måske blive det. Når din virksomhed ønsker at tage næste skridt i en mere bæredygtig retning, kan vi hjælpe dig med sparring, viden og adgang til finansiering. 

Vi står klar med sparring, når du har brug for finansiering til både enkle og komplekse behov, også private finansielle behov. 

Vi vil gerne støtte det gode arbejde, som HB Køge gør. Ikke kun på elitedelen, hvor vi uddeler en talentpris til både mænd og kvinder, men det er også vigtigt for os at støtte det sociale arbejde i klubben og de mange frivilliges store indsats.  

Tags: Bank