Book din næste overnatning i Køge på Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strand er en del af den danskejede Comwell-hotelkæde, der favner unikke hoteller og venues i både Danmark og Sverige. Her forpligter vi os hver eneste dag til at levere en service, hvor både vores personlige tilgang og professionalisme er i højsædet – for alle typer gæster. Vi er engagerede i at yde et godt værtskab, en høj service og et altid professionelt personale, som sikrer, at hvert ophold bliver en kvalitetsoplevelse for vores gæster, hvor kvalitet og atmosfære går hånd i hånd.

Comwell Køge Strand er primært rettet mod den professionelle gæst, herunder konferencegæsten og den forretningsrejsende gæst. Faciliteterne er nøje udvalgt og indrettet for bedst muligt at tilgodese behovet fra den professionelle gæst, idet vi prioriterer både effektivitet og afslapning. Udover dette er der vores populære Co-Work-område, som i høj grad benyttes af den hjemmearbejdende, som af og til kan have brug for luftforandring og nye, inspirerende omgivelser – og herved skabe relevant netværk.

Comwell Køge Strand har ligget i Køge i 10 år og har i lige så lang tid været medlem af HB Køge og dets værdifulde erhvervsnetværk. I 10 år har vi engageret os i at understøtte ikke kun erhvervslivet, men også kultur- og foreningslivet i Køge – det gør vi eksempelvis gennem netværk og relationer som til HB Køge. Engagementet i lokalsport, foreningsliv og netværksdannelse reflekterer vores værdier om at skabe værdi for de lokale samfund omkring Comwell-hotellerne gennem fællesskab, tilhørsforhold og samling af mennesker fra forskellige samfundslag. Især hér er sporten en effektiv platform, der styrker båndene i lokalsamfundet mellem virksomheder, foreninger og borgere – helt i tråd med vores ønske om at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Vores tilstedeværelse i Køge vidner om vores ønske om at tilbyde mere end blot overnatning; vi tilbyder en oplevelse, der gavner både vores gæster og det lokale samfund. Gennem vores kvalitetshoteloplevelse, samarbejdet med HB Køge og vores sociale ansvar, styrker vi løbende vores rolle som en aktør i det lokale erhvervs- og kulturliv på lige fod med andre virksomheder og foreninger.

Vores engagement i det lokale erhvervsliv understreges især igennem en tæt relation med HB Køge og dets erhvervsnetværk, som skaber et forum, der både støtter lokalsporten og også faciliterer tværfagligt samarbejde og netværksdannelse på tværs af forskellige brancher.

Book din næste overnatning i Køge på Comwell Køge Strand.

Tags: Event Hotel Konference