Coaching Flemming: Mindset coach og foredragsholder

Vækst gennem balance

Hos Coaching Flemming ligger vores kundskab netop i at vejlede mennesker, som ønsker at arbejde med deres positive tanker og dermed opnå deres ønsker og målsætninger i livet. Vores arbejdstilgang ligger i at frigøre det menneskelige potentiale – og det gør vi gennem coaching og foredrag. Vi forstår dybden af forbindelsen mellem det bevidste og ubevidste sind og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå indre ro og balance.

Vi tilbyder et udvalg af tjenester – herunder individuel coaching og motiverende foredrag med fokus på mindset coaching. For at sikre en god start på coachingprocessen, tilbyder vi en gratis 30-minutters sparringssession. Dét, mener vi, skaber grundlaget for en stærk og frugtbar coachingrelation baseret på tillid og forståelse.

Vores værdier er rodfæstet i ærlighed, empati og respekt for hver enkelt persons unikke livshistorie. Vi anerkender styrken hos dem, der har mødt modgang og stadig står stærke, og vi arbejder på at hjælpe dem med at bruge deres erfaringer til at vokse og udvikle sig.

Vi støtter lokalsamfundet

Som aktive medlemmer af HB Køge Erhvervsnetværk har vi en stærk forbindelse til vores lokalsamfund. Med rødder i Køge og en historie med frivilligt arbejde på Herfølge Stadium er vores forpligtelse til lokalområdet en essentiel del af vores identitet.

Vi glæder os til at samarbejde og støtte dig i din rejse mod personlig og professionel vækst.

Tags: Business Coaching

Skriv et svar