Kører dig sikkert frem i erhvervslivet 

Dit valg for fleksible erhvervsløsninger

Har du behov for en pålidelig partner inden for bilkøb, -leasing og -service? BIL-GO er din virksomheds one-stop-shop for alt fra personbiler til mellemstore og store varebiler. Vi tilbyder ikke bare Renaults komplette sortiment, men også et bredt udvalg af brugte biler. 

Vi forstår erhvervslivets dynamik og ved, at vores kunders behov varierer. Derfor tilbyder vi skræddersyede leasingaftaler og totalløsninger, uanset om du skal bruge bilen i kortere eller længere tid. Med vores høje kundetilfredshed og hurtige service, er vi det oplagte valg for erhvervsløsninger inden for automobilbranchen. 

Lokalt Forankret og forpligtet til service  

Vi værdsætter vores lange relation til HB Køge og det lokale erhvervsnetværk, hvilket gør os til en del af et stærkt fællesskab. Vores forpligtelse er ikke kun til vores kunder, men også til at bidrage til lokalsamfundet. Hos os er det en kerneværdi at være tilgængelige og servicemindede. 

Ved at samarbejde med os får du fleksibilitet i ressourceallokeringen og står aldrig alene, når det kommer til service og vedligeholdelse af din virksomheds bilflåde. Vi er altid kun et opkald væk. 

Vi ser frem til et stærkt og givende samarbejde med dig og din virksomhed. 

Tags: Auto Leasing Skadesopretning