Beierholm

Din lokale revisor og sparringspartner

Som lokal revisions- og rådgivningsvirksomhed for særligt mindre og mellemstore virksomheder føler vi et ansvar for at bidrage til at skabe de rette rammer for erhvervslivet. Af den grund samarbejder vi med lokale erhvervsdrivende, ligesom vi bakker op om initiativer, der sikrer udvikling og vækst i området gennem erhvervsnetværk som i HB Køge.

I hjertet af Køge ligger vores kontor, hvorfra vi betjener mindre og mellemstore virksomheder – både lokale og på tværs af Sjælland. Vi er lokalt forankret og vægter at skabe tætte relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper med alt lige fra bogholderi og regnskab til at rådgive om iværksætteri, udvikling af virksomheder, digitalisering, bæredygtighed og meget mere med et stort team af rådgivningsspecialister i ryggen.

Beierholm i Køge er nemlig en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder, og med mere end 40 kontorer fordelt i hele Danmark hjælper vi vores kunder til en mere enkel økonomisk administration ligesom vi deres betroede sparringspartner i forbindelse den daglige drift såvel som den fremtidige forretningsudvikling.