AUBO Køkken & Bad – Kvalitet for kendere i Køge

AUBO Køkken & Bad i Køge repræsenterer en unik sammensmeltning af lokalt engagement og national ekspertise, idet vi er en del af en anerkendt butikskæde.

Butikken i Køge blev etableret i 2009 af Morten Wieland, der har dybe rødder i Køge-området. Med AUBO Køkken & Bad/GarderobeXperten.dk har Morten cementeret sin forretning og køkkenlykken for kendere i lokalsamfundet gennem mere end 15 år med jysk kvalitet, dedikeret service og godt håndværk i højsædet.

Hos AUBO Køkken & BAD/GarderobeXperten har vi showrooms i den charmerende hvide by Køge, hvor du som kunde altid bliver mødt af erfarne køkkenrådgivere, der ganske gratis hjælper dig til at finde køkkenlykken med blandt andet gratis opmålinger, 3D-tegninger, indretningsforslag og konkurrencedygtige priser.

I samme domicil, finder du også GarderobeXperten.dk, der designer og producerer skræddersyede skydedøre og garderobeløsninger i luksuskvalitet og med høj service – fra tanke til færdig garderobe. Sammen med vores danske producent, er vi én af de førende leverandører af specialdesignede garderobeløsninger og servicere skydedørsgarderobe kunder i hele Danmark fra vores showroom her i Køge.

AUBO/GarderobeXperten er en aktiv del af HB Køge og erhvervsnetværket for at understrege vores faste forankring i lokalsamfundets værdier og muligheder. Det gør vi ved at støtte lokalsport, foreningsliv og erhvervsliv. Samtidig er det et engagement, der giver os synlighed på fodboldbanerne og understreger vores filosofi om gensidig værdiskabelse inden for lokalsamfundet på tværs af virksomheder, brancher og industrier. Sådan bakker vi op om at etablere – og pleje – et dynamisk og givende lokalsamfundsnetværk, der værdsætter langsigtede relationer og samarbejde på tværs.

Tags: Køkken