Få højt specialiseret behandling hos Aleris

Aleris tilbyder en hurtig udredning og optimal behandling af blandt andet sportsskader

Privathospitalet Aleris i Ringsted tilbyder udredning og behandling af mange former for medicinske og kirurgiske sygdomme. Vi er specialiseret inden for skader på bevægeapparatet såsom sports-, motions- og slidskader. Vi tilbyder både scanning, operation og genoptræning.  

Vi har alt samlet på ét sted og tager os af alle typer sportsskader på vores idrætsklinik i Ringsted, der har et professionelt team af de bedste specialister inden for idrætskirurgi, idrætsmedicin, fysioterapi og røntgen/scanning.  

Vi samarbejder på tværs af specialer for at sikre en hurtig udredning og en optimal behandling af din sportsskade, og vi hjælper både elitesportsfolk og almindelige motionister, der har brug for en speciallæge eller fysioterapeut med forståelse for sportens belastning på kroppen. 

Ansvarligt, enkelt og innovativt

Vores værdier er ’Ansvarligt, Enkelt og Innovativt’. Sidstnævnte betyder, at vi konstant er på udkig efter nye udviklingsmuligheder, så vi kan blive ved med at tilbyde vores patienter den bedste behandling. Hele 98 procent af vores kunder svarer, at de er tilfredse med behandlingen, hvilket er vi meget stolte af. Og 94 procent tilkendegiver, at de gerne vil anbefale os til andre.     

Vi er en del af HB Køges erhvervsnetværk for at støtte de positive kræfter i nærmiljøet. Samtidig vil vi gerne øge regionens borgeres kendskab til os, så flere ved, hvem vi er.   

Tags: Hospital Sundhedsvæsen

Skriv et svar