stemning-addere-hbkoge

Professionel rådgivning i øjenhøjde

Addere Revision er mere end bare et traditionelt revisionskontor – vi tilbyder en allround rådgivning inden for revision, regnskab, skat og virksomhedsudvikling.

Som Køges lokale revisionsfirma rådgiver vi hver dag små og mellemstore virksomheder.

Vi lægger stor vægt på at møde vores kunder i øjenhøjde og har som lokalt forankret revisionsfirma en uformel tilgang til vores kunder. Derfor fungerer vi også som ejerlederens økonomiske ’husdoktor’ og tilbyder en totalrådgivning – lige fra virksomhedsudvikling og regnskab, til skat og pension.

Som kundernes foretrukne sparringspartner sælger vi tryghed og stabilitet og prioriterer en løbende dialog med vores kunder, så vi får et indgående kendskab i virksomhederne.

Addere Revision støtter HB Køge og NETVÆRKET, da vi mener, det er vigtigt at bakke op om det lokale forenings- og erhvervsliv. Ligesom i sportens verden ved vi, hvor vigtigt det er at have et det bedste hold for at nå sine mål. Med 35 kompetente medarbejdere har Addere Revision et stærkt fagligt bagland, som skræddersyer økonomiske løsninger efter kundens behov.

Har du brug for professionel rådgivning i øjenhøjde? Så tøv ikke med at kontakte: Brian Hildskov Hansen på bha@addere.dk, mobil 4072 7811, Ruddi Carlsen på rc@addere.dk, mobil 4029 2090 eller Rasmus Dehn Larsen på rdl@addere.dk, mobil 4023 0073.

Tags: Revision